Nu lanseras Competencer!

Pressbild Competencer

I över ett år har vi på team Competencer arbetat med att ta fram en tjänst som ska göra det lättare och smidigare för rådgivare och klienter att komma i kontakt med varandra. Idag lanserar vi officiellt Competencer, sidan där du som rådgivare, psykolog, terapeut och coach inom hälsa, livsstil och personlig utveckling enkelt kan komma i kontakt med och träffa klienter.

Competencer ger dig en tydlig exponering för nya potentiella klienter och låter dig sköta bokningar samt genomföra digitala möten direkt via videolänk. När mötet sedan är avslutat slutförs betalningen automatiskt. Snabbt, smidigt och enkelt! Med Competencer ska rådgivare kunna lägga mindre tid på fakturering och administration för att istället fokusera mer på klientmöten.

Att vi lanserar innebär att vi inte längre är i beta-läge och att vi kommer börja synas mer. Vi har en ny logga, har uppdaterat sajten en del och vi hoppas att ni gillar det! Som vanligt är ni välkomna att höra av er på hello@competencer.com om ni har frågor eller funderingar.

Glöm inte att tipsa andra rådgivare som du tror skulle vara intresserade av att testa Competencer.

Hälsningar,
Team Competencer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s