Ny funktion: Tillgänglighet

Med nya funktionen ”Tillgänglighet” kan du ange för klienter när du är tillgänglig eller upptagen.

Det är många av våra rådgivare som har haft önskemål om att man ska kunna lägga upp lediga tider samt blockera tider då de är upptagna på sin profil. Efter en tids utveckling är funktionen klar! Är du rådgivare fyller du i din tillgänglighet såhär:

1) Gå in på ”Min profil” uppe i menyn.

2) I den mörkgrå undermenyn klickar du på ”Tillgänglighet” och får då upp en kalenderöversikt.

Tillgänglighet översikt

3) Du väljer de datum då du vill lägga in en ledig tid eller blockera tider. Antingen väljer du att redigera för en dag i taget, eller så klickar du och drar över flera datum, så redigerar du din tillgänglighet för flera dagar samtidigt.

4) När du har markerat en eller flera dagar syns en grå ruta. Där väljer du tid, antingen enstaka timmar, eller hela tidsblock. Till höger har du en liten ”switch” där du klickar i om du är tillgänglig eller om tiden ska blockeras.

Tillgänglighet kalender

5) Spara tiderna.

Fyller du inte i något kommer det fungera som vanligt, det vill säga att klienten kan skicka en bokningsförfrågan men inte är ”garanterad” att du är ledig. Och du kan alltid boka om eller avboka en tid om det är mer än 24 timmar kvar till mötet.

Såhär ser det ut för klienten när han eller hon vill boka en tid och det rådgivarens tillgänglighet är delvis inlagd. Ospecificerade tider är vita, blockerade är gråa och överstrukna och de som är lediga är gröna.

Tillgängliga tider

Vi hoppas att du kommer gilla vår nya funktion! Som alltid vill vi mer än gärna höra vad du tycker, så skicka ett mail till hello@competencer.com med dina kommentarer eller frågor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s