Driva Eget skriver om Competencer!

Småföretagar-tidningen Driva Eget har skrivit en artikel om Competencer och om hur tjänsten kan underlätta arbetet för konsulter och hjälpa de nå ut till fler klienter. Competencer är relevant för alla företagare som förmedlar någon form av tjänst som kan utföras på distans, och lättar på den administrativa bördan då allt från bokning till faktiska möten och betalning enkelt kan skötas på Competencer.com. Antalet rådgivare på Competencer ökar ständigt och det är kul att se att allt fler upptäcker fördelarna med tjänsten!

Länk till Driva Eget och deras artikel om Competencer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s