En snabbguide till onlineterapi

Onlineterapi blir allt vanligare i Sverige, men eftersom tekniken är relativt ny så väcker ämnet en hel del frågor. Det är inte ovanligt att det dyker upp en oro gällande begränsningarna, t.ex. att terapeuten inte kan röra patienten. Forskning visar dock att onlineterapi fungerar lika bra som personliga möten, och kan i många fall vara enklare, säkrare och mer bekvämt. Med onlineterapi, såväl som med annan rådgivning på nätet, har du som patient en större valmöjlighet, mer flexibilitet, och möjlighet att snabbare komma i kontakt med och träffa en terapeut.

onlineterapi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s