Allt du behöver veta om nyårslöften

För många är ett nyårslöfte ett sätt att införa en livsstilsförändring. De flesta väljer att ändra en gammal vana eller skapa ett nytt beteende som gör att de mår bättre antingen fysiskt eller psykiskt. Att skapa ett nyårslöfte är dock oftast mycket enklare än att faktiskt skapa en långsiktig förändring. Oavsett om man vill äta nyttigare, börja träna mer eller stressa mindre, så kan det vara bra att få hjälp från en professionell rådgivare som kan ge inspiration och stöd. Besök www.competencer.com för att hitta en rådgivare kan hjälpa dig nå dina mål under 2016!

nyår infographic 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s