Competencer söker en driven säljare!

Bli vår nästa superstar!

Teamet på Competencer växer och vi letar nu efter en driven B2B-säljare. Vill du vara med och göra världen mer hälsosam? Vill du vara med på en spännande resa i ett snabbväxande ungt företag?

Vi på Competencer brinner för inre och yttre hälsa och revolutionerar möjligheten att få professionell hjälp! Hos Competencer kan man hitta och träffa coacher, terapeuter, psykologer, kostrådgivare, träningscoacher etc. Det ska vara enkelt att få hjälp att må bra! Vi har vuxit snabbt på den privata marknaden och nu tar vi steget in till företagen – och det är där du kommer in i bilden.

Vi söker dig som är:

  • Driven
  • Proaktiv
  • Förtroendeingivande
  • Social

Du har relevant erfarenhet och kan spela en nyckelroll i det viktiga arbetet med införsäljning av Competencer till företag. Du kommer att jobba nära våra grundare men också få mycket eget ansvar. Vi är ett litet och dynamiskt team som tycker att det är viktigt med en öppen och proaktiv företagskultur. Det är en deltidsroll med stora förutsättningar för heltid på sikt. Start så snart som möjligt. Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV till tove@competencer.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s